Brochure voor relatiegeschenken

DOWNLOAD DE BROCHURE

In onze uitgebreide brochure vindt u inspiratie voor kerstpakketten en relatiegeschenken met als middelpunt onze mousserende wijnen van eigen import. U kunt deze brochure eenvoudig ontvangen door hiernaast uw naam en e-mailadres achter te laten.

We sturen u dan op het opgegeven adres een link waarmee u de brochure kunt downloaden.

Alvast bedankt!

Geen tijd voor de uitgebreide brochure? Scroll naar beneden voor een aantal voorbeelden van kant-en-klare kerstpakketten.

AANVRAGEN

* Verplicht veld

  • Subscribe to: Relatiegeschenken

Voorbeelden van kerstpakketten

Voorbeeld kerstpakket 1

KERSTPAKKET 1

Voordelig en stijlvol: de donkere, strakke fles van Serre Tréser prosecco brut in bijpassende geschenkzak.

Topkwaliteit prosecco van 'Rive di Combai' wijngaarden van Serre. Leverbaar in deze Tréser brut of extra dry - iets minder droog.

Prijs: € 15,-

Volgend item

Voorbeeld kerstpakket 2

KERSTPAKKET 2

Dit pakket van een fles franciacorta brut in geschenkverpakking met spumante-stop is veel wijn voor je geld.

Cascina San Pietro is een eenmansbedrijf dat eigenzinnige franciacorta van onberispelijke kwaliteit maakt. Zonder franje, maar toch met wow-effect!

Prijs: € 27,-

Volgend item

Voorbeeld kerstpakket 3

KERSTPAKKET 3

Het perfecte apertief neerzetten kan zo makkelijk zijn: neem een droge Prosecco van topkwaliteit zoals deze Malibràn Cinquegrammi, trek een blikje van de beroemde 'Belle-Iloise' sardines open, klaar!

De combinatie is heerlijk in z'n eenvoud en zorgt voor een verkwikkend begin van een mooie avond. Gepresenteerd in een houten kistje.

Prijs: € 27,50

Volgend item

Voorbeeld kerstpakket 4

KERSTPAKKET 4

Hoe kies je uit het enorme aanbod van wijn nu de beste fles? Vertrouw op Harold Hamersma en zijn wijngids 'De Grote Hamersma'. Hierin komen meer dan 2500 wijnen in alle prijsklassen aan bod.

En de beste Prosecco volgens Harold Hamersma? Serre Cuvée Valgrès Extra Dry, een passende keuze bij deze onmisbare gids voor elke wijnliefhebber.

Prijs: € 37,50

Volgend item

Voorbeeld kerstpakket 5

KERSTPAKKET 5

Pakket dat getuigt van smaak en stijl. 'Blanc de blancs' mousserende wijn van Opera, gemaakt op de klassieke methode met lange tweede vergisting. Resultaat is een verfijnde maar nog steeds zeer frisse wijn.

Opera brut wordt verpakt in een zwarte kartonnen doos gecombineerd met twee designflûtes van toonaangevende glasproducent Italesse. Deze schitterende glazen met perlagepunt zijn bij uitstek geschikt voor vele soorten bubbels.

Prijs: € 45,-

Volgend item

Voorbeeld kerstpakket 6

KERSTPAKKET 6

Flink uitpakken voor de kenner doe je met dit pakket met twee Franciacorta's van biologische producent Elisabetta Abrami. Tijdens het Proefschrift Concours van 2015 - de grootste wijncompetitie van Nederland - hebben we de prijs voor zowel witte- als rosé mousserende wijn van het jaar ontvangen!

Deze onderscheidingen werden toegekend aan de 'Pas Dosé Millesimato' en de 'Rosé Brut' van Elisabetta Abrami. De rosé ging al voor het derde jaar op rij met de eer strijken van beste rosé mousserende wijn van Nederland. De top van wat er in Nederland beschikbaar is op het gebied van mousserende wijnen, wordt in dit pakket verpakt in een tweevaks houten kist.

Prijs: € 85,-

Over BruudBRUUD OP TWITTER

BRUUD OP FACEBOOK

Copyright Bubbles by Bruud - Bruud Ltd.

Import van mousserende wijnen