Masterclass kaas en bubbels met Bourgondisch Lifestyle en Lastage


16-Apr-2014

Op 12 mei slaan we opnieuw de handen ineen met de kaasspecialisten van Bourgondisch Lifestyle voor een masterclass kaas en mousserende wijnen. Naast Bourgondisch Lifestyle zal ook Rogier van Dam van Restaurant Lastage zijn bijdrage leveren om tijdens deze middag in te gaan op de veelzijdigheid van kaas en van mousserende wijnen!

Tijdens deze maandagmiddag in de kaasbeleving van Bourgondisch Lifestyle in Beverwijk, zult u verschillende spannende combinaties van kazen en mousserende wijnen proeven die de kaasplank een hele andere, verfrissende dimensie geven.

Daarnaast zal chef-kok Rogier van Dam van Lastage* een geweldig gerecht voor bereiden waarbij kaas een grote rol speelt. Ook dit gerecht combineren we met een bijpassende mousserende wijn. Rogier staat bekend om zijn hang naar eenvoud en traditie, maar is daarnaast niet bang om te vernieuwen. Dit zorgt ervoor dat hij zijn restaurant Lastage tot één van de culinaire topadressen van Amsterdam heet gemaakt.

Nieuwsgierig geworden naar de unieke en verkwikkende combinaties? Meld u via deze link aan om deel te nemen.

kaas en bubbels




BRUUD OP TWITTER

BRUUD OP FACEBOOK

Copyright Bubbles by Bruud - Bruud Ltd.

Import van mousserende wijnen