Nieuwsbrief #3: Bezoek Bubbles by Bruud tijdens het 24e Proefschrift Concours en Fine Food Professio


28-Sep-2012

Bezoek ons tijdens het 24e Proefschrift Concours en Fine Food Professional #03
Logo Small Bubbles by Bruud is aanwezig op twee evenementen van The Wine and Food Association.

Aanstaande zondag 7 oktober presenteren wij vier wijnen die in de finale staan van het 24e Proefschrift Concours.

De dag erna, op maandag 8 oktober, kunt u tijdens Fine Food Professional een masterclass kaas-mousserend volgen die wij organiseren in samenwerking met dé kaasspecialist van Nederland, Bourgondisch Lifestyle.

Voor het Proefschrift Wijnconcours kunt u zich hier registreren. Voor de masterclass kaas-mousserend tijdens Fine Food Professional hebben wij nog plekken beschikbaar. Stuur daarvoor een e-mail naar info@bubblesbybruud.nl of reageer op deze mail.

Graag tot zondag of maandag!

Col Image 1 Col Image 2 Col Image 3
Waarom deze nieuwsbrief Vini Buoni d'Italia De Grote Hamersma 2013
Gedurende het afgelopen jaar hebben we uw zaak bezocht om onze mousserende wijnen van eigen import onder de aandacht te brengen. Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden. Als u dit niet op prijs stelt, kunt u zich hieronder uitschrijven.
Lees meer..
Vini Buoni d'Italia is een van de grote wijngidsen van Italië. In deze gids is ook de prosecco Valdobbiadene DOCG regio en de franciacorta-regio uitgebreid aan de tand gevoeld. Daarbij zijn Malibràn Gorio Prosecco DOCG Extra Dry en Elisabetta Abrami Franciacorta Rosé Brut bekroond met een 'Golden Star'.
Lees meer..
Harold Hamersma publiceert jaarlijks de meest complete wijngids van Nederland en dit jaar heeft hij ook drie wijnen van Bubbles by Bruud beoordeeld. Met een 9 voor Malibràn Ruio Prosecco DOCG Brut, een 9 voor Cascina San Pietro Franciacorta Brut en een 9+ voor Serre Valgrès Prosecco DOCG Extra Dry een vermelding om trots op te zijn!
Lees meer..

Volg ons via Twitter en Facebook: Twitter Twitter
Is deze e-mail niet goed leesbaar? {tag_viewinbrowser}
U ontvangt deze nieuwsbrief van Bubbles by Bruud. Nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? {tag_unsubscribe}.