Bezoek ons op Folie Culinaire 2015: hét exclusieve vakevenement voor de internationale gastronomie


25-Sep-2015

Bubbles by Bruud is opnieuw aanwezig op Folie Culinaire, dé ontmoetingsplaats voor de internationale gastronomie!

De derde editie van Folie Culinaire vindt dit jaar plaats van maandag 5 t/m woensdag 7 oktober MECC Maastricht, gelijktijdig met de BBB.

Een ticket voor deelname aan de culinaire gekte van Maastricht kost normaal gesproken € 40,-. Relaties van Bubbles by Bruud zijn van harte uitgenodigd om ons te bezoeken op Folie Culinaire! Stuur ons een e-mail voor een registratiecode om kosteloos Folie Culinaire te bezoeken.
Nieuw op Folie Culinaire is het Gault Millau theater van The Wine and Food Association. In dit theater zijn er dagelijks proeverijen waarbij de trends die uit het 27e Proefschrift Wijnconcours naar voren zijn gekomen, centraal staan.

Een andere primeur op Folie Culinaire is een pop-up restaurant waar de scepter wordt gezwaaid door niemand minder dan Herman den Blijker en Hans van Wolde! Zo kun je tijdens de beurs genieten van een lunch op twee sterren-niveau.

Daarnaast proeft u natuurlijk ons volledige assortiment mousserende wijnen, waaronder staan alle drie de bubbels die als winnaars zijn uitgeroepen tijdens het afgelopen Proefschrift Concours, de favorieten van Harold Hamersma en natuurlijk de keuze van steeds meer sommeliers binnen de topgastronomie. Genoeg redenen om te bezoeken dus! We ontmoeten u graag op Folie Culinaire van 5 t/m 7 oktober.

Proefschrift Concours
BRUUD OP TWITTER

BRUUD OP FACEBOOK

Copyright Bubbles by Bruud - Bruud Ltd.

Import van mousserende wijnen