Bubbles by Bruud aanwezig op de jubileum editie van Folie Culinaire - Stand FC 244


28-Sep-2017

Ook dit jaar is Bubbles by Bruud aanwezig op Folie Culinaire, dé ontmoetingsplaats voor de internationale gastronomie!

De jubileum editie van Folie Culinaire vindt dit jaar plaats van maandag 9 t/m woensdag 11 oktober, uiteraard in de MECC Maastricht, gelijktijdig met de BBB.

Een ticket voor deelname aan de culinaire gekte van Maastricht kost normaal gesproken € 40,-. Relaties van Bubbles by Bruud zijn van harte uitgenodigd om ons te bezoeken op Folie Culinaire!Stuur ons een e-mail voor een registratiecode om kosteloos Folie Culinaire te bezoeken.

Bezoek onze stand voor een uitgebreid beeld van ons assortiment mousserende wijnen.

Op de proeftafel staan uiteraard de menigmaal onderscheide Franciacorta's van Elisabetta Abrami, de recent door Decanter tot beste Prosecco verkozen Ruio Prosecco DOCG van Malibràn, de met tré bicchieri bekroondeFranciacorta Boké Rosé van Villa Franciacorta, of de Prosecco Colfondo die al vijf jaar op rij het predicaat 'Slow Wine' mag dragen. En natuurlijk de keuze van steeds meer sommeliers binnen de topgastronomie.

Tijdens Folie krijg je een kijkje in de keuken van (sterren)chefs die hun visie, innovatieve technieken en gebruik van bijzondere ingrediënten delen. Bekijk op de website van Folie Culinaire de klinkende namen die in de showkeuken, het kloppende hart van het evenement, acte de présence geven.

Genoeg redenen om te bezoeken dus! We ontmoeten u graag van 9 t/m 11 oktober op Folie Culinaire - stand FC 244 .

Bubbles by Bruud aanwezig op Folie Culinaire 2017
BRUUD OP TWITTER

BRUUD OP FACEBOOK

Copyright Bubbles by Bruud - Bruud Ltd.

Import van mousserende wijnen