Bubbles by Bruud op Fine Food Professional en Gault Millau awards


15-Oct-2013

Maandag 28 oktober aanstaande zal voor het eerst Fine Food Professional gecombineerd plaatsvinden met de uitreiking van de Gault Millau Awards. U kunt ongeveer 50 exposanten op het gebied van fine food en aanverwante producten bezoeken in de RAI Amsterdam, waaronder Bubbles by Bruud.

Op deze dag presenteren we drie primeurwijnen! Daarnaast proeft u natuurlijk drie winnaars van het 25e Proefschrift Concours en de enige Italiaanse bubbels die voor de Jaargids Wijn 2013 zijn geselecteerd.

De primeurs zijn de nieuwe vintage van Malibràn Cinquegrammi – de mousserende wijn van het jaar van het Proefschrift Concours van 2012 en twee nieuwe wijnen van Opera Trentodoc: een Nature 2008 en een 100% Pinot Noir Rosé 2009.

Nieuwsgierig? Bezoek ons in het Forum Center (ingang E) van de RAI tussen 10.30 en 19.30u. Nog geen kaarten? Neem contact met ons op.

Wij verwelkomen u graag, voor en na de uitreiking van de Gault Millau Awards en de toekenning van de punten. Alvast veel succes gewenst namens Bubbles by Bruud voor alle kanshebbers!


Bruud op Fine Food Professional
BRUUD OP TWITTER

BRUUD OP FACEBOOK

Copyright Bubbles by Bruud - Bruud Ltd.

Import van mousserende wijnen