Nieuwsbrief #1: Maak kennis met de nieuwe bubbelspecialist


11-Apr-2012

Maak kennis met de nieuwe bubbelspecialist van Nederland #01
Logo Small Natuurlijk heeft u al een mooi assortiment mousserende wijnen op uw wijnkaart. Maar hoe vaak bestellen klanten meteen een fles bubbels van het glas dat ze hebben geproefd?

Precies zulke wijnen kunnen wij als specialist leveren. En omdat wij dat willen bewijzen, kunt u op verschillende manieren laagdrempelig kennismaken met de mousserende wijnen van Bubbles by Bruud.

Wij kunnen u namelijk gratis kaarten toesturen voor Grootse Wijnen, Kleine Importeurs , dat plaatsvindt op maandag 16 april a.s. Daar kunt u niet alleen een selectie van onze wijnen proeven, maar ook de wijnen van ruim 50 andere kleine importeurs ontdekken. Liever niet op pad om te proeven? Bestel dan een voordelig kennismakingspakket of neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Graag tot snel!

Col Image 1 Col Image 2 Col Image 3
Waarom deze nieuwsbrief De keuze van de professionals De keuze van uw klant
Gedurende het afgelopen jaar hebben we uw zaak bezocht om onze mousserende wijnen van eigen import onder de aandacht te brengen. Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden. Als u dit niet op prijs stelt, kunt u zich hieronder uitschrijven.
Lees meer..
Zij zijn overtuigd: het panel van Proefschrift Wijnconcours, wijnschrijvers Harold Hamersma, Fred Nijhuis en Mariëlle Beukers, de wijnpers van De Smaak van Italië, De Telegraaf Wijnclub, Proefkrant en Perswijn. Mogen wij u ook overtuigen?
Lees meer..
Een goede bubbel wordt natuurlijk niet alleen door de professionele proever gewaardeerd. Bij de publieksverkiezing van Bubbles on the Beach 2011 is de Malibràn Ruio Brut gekozen tot de nummer 1 prosecco.
Lees meer..

Volg ons via Twitter en Facebook:  Twitter Twitter