Nieuwsbrief #10: Bruud grote winnaar mousserende wijnen in prijsklasse € 20 - € 30


13-Jun-2013

Bubbles by Bruud grote winnaar mousserende wijnen in prijsklasse € 20 - € 30 #10
Bubbles by Bruud, importeurs van mousserende wijnen Aan het besluit van The Wine & Food Association om mousserende wijnen een eigen plek te geven binnen het Proefschrift Concours, is massaal gehoor gegeven: het aantal ingezonden bubbels is met 600% gestegen vergeleken met vorig jaar.

Volop concurrentie dus, maar dat heeft onze wijnen er niet van weerhouden om hoge ogen te gooien. Met negen wijnen in de finale had Bruud al een mooie representatie op 3 juni tijdens het goed bezochte Nederlands Wine&Food Festival. En tijdens de uitreiking hadden we in maar liefst drie categorieën prijs!

Serre ging aan de haal met mousserende witte wijn van het jaar met beperkte verkrijgbaarheid. Daarnaast overtuigden zowel de rosé als de brut Franciacorta van Elisabetta Abrami de jury van het 25e Proefschrift Concours.

Met deze drie onderscheidingen hebben we alle prijzen in de categorie van € 20 tot € 30 (winkelprijs voor de consument) in de wacht gesleept! Natuurlijk zijn we erg blij met deze erkenning voor het resultaat van onze doorlopende zoektocht naar kwaliteit binnen mousserende wijnen.

kolom 1 kolom 2 kolom 3
Serre Valgrès Prosecco DOCG Extra Dry Elisabetta Abrami Franciacorta Brut Elisabetta Abrami Franciacorta Rosé Brut
Valgrès is uitgeroepen tot mousserende witte wijn van het jaar binnen de categorie wijnspeciaalzaak –beperkt verkrijgbaar en prijscategorie € 20 - €30.

Cuvée Valgrès wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd, is het paradepaardje van Serre en representeert de top van wat prosecco te bieden heeft.
Lees meer..
De Brut van biologische Franciacortaproducent Elisabetta Abrami is uitgeroepen tot mousserende witte wijn van het jaar binnen de categorie wijnspeciaalzaak / slijterij en prijscategorie € 20 - €30.

Een solide prestatie van één van de meest veelbelovende jonge huizen in franciacorta.
Lees meer..
De rosé (maceration) van Elisabetta Abrami is verkozen tot mousserende roséwijn van het jaar binnen de categorie wijnspeciaalzaak / slijterij en prijscategorie € 20 - €30.

Deze sensationele wijn is voor ons met afstand de beste rosé die wij in Franciacorta hebben geproefd en we zijn dan ook blij dat de jury het daarmee eens is!
Lees meer..

Volg ons via Twitter en Facebook: Twitter Twitter
Is deze e-mail niet goed leesbaar? {tag_viewinbrowser}
U ontvangt deze nieuwsbrief van Bubbles by Bruud. Nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? {tag_unsubscribe}.
BRUUD OP TWITTER

BRUUD OP FACEBOOK

Copyright Bubbles by Bruud - Bruud Ltd.

Import van mousserende wijnen