Nieuwsbrief #11: Ontmoet Bubbles by Bruud tijdens de culinaire gekte van Maastricht


03-Oct-2013

Ontmoet Bubbles by Bruud tijdens de culinaire gekte van Maastricht #11
Bubbles by Bruud, importeurs van mousserende wijnen Van maandag 7 t/m woensdag 9 oktober (dat is dus aanstaande maandag!) is het MECC in Maastricht de internationale ontmoetingsplaats voor de professionele gastronomie.

De drie beursdagen zijn gevuld met demonstraties. en presentaties van internationale sterrenchefs. Hier draait alles om culinair genieten, beleven, zien, leren, ervaren, ruiken en proeven. De toegang voor Folie Culinaire is strikt voorbehouden aan vakbezoekers.

Naast dit spectaculaire programma willen wij u natuurlijk van harte uitnodigen om kennis te maken met ons gehele assortiment mousserende wijnen! Met onder andere drie winnaars van het 25e Proefschrift Concours en de enige Italiaanse bubbels die voor de Jaargids Wijn 2013 zijn geselecteerd.

Nieuwsgierig? Bezoek stand EF11 op 7, 8 of 9 oktober. Nog geen kaarten? Reageer op deze e-mail of stuur een mail naar info@bubblesbybruud.nl.

Graag tot volgende week!

Col Image 1 Col Image 2 Col Image 3
Proef mousserende wijnen van het jaar Proef op onze stand Franciacorta Schitterend glaswerk van Italesse
Tijdens het 25e Proefschrift Concours hebben we met drie mousserende wijnen als winnaar alle prijzen in de categorie van € 20 tot € 30 (winkelprijs voor de consument) in de wacht gesleept!

Aanstaande maandag t/m woensdag hebt u de kans om ook deze wijnen te proeven.
Lees meer..
Steeds meer mensen ontdekken het potentieel van franciacorta: hét Italiaanse antwoord op champagne en de strengste 'metodo classico' appellatie van de wereld.

Op onze stand kunt u kennismaken met het meest uitgebreide assortiment franciacorta van Nederland.
Lees meer..
De absolute marktleider op het gebied van professioneel glaswerk voor mousserende wijnen is Italesse. Zelfs toonaangevende champagnehuizen werken inmiddels liever met de Italiaanse designglazen van Italesse dan met de Franse flûte.
Ontdek op stand EF11 waarom!
Lees meer..

Volg ons via Twitter en Facebook: Twitter Twitter
Is deze e-mail niet goed leesbaar? {tag_viewinbrowser}
U ontvangt deze nieuwsbrief van Bubbles by Bruud. Nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? {tag_unsubscribe}.
BRUUD OP TWITTER

BRUUD OP FACEBOOK

Copyright Bubbles by Bruud - Bruud Ltd.

Import van mousserende wijnen