Nieuwsbrief #5: Hoofdrol voor de mousserende wijn van het jaar tijdens de Nacht van Gault Millau


01-Nov-2012

Nacht van Gault Millau opent met Malibràn Cinquegrammi #05
Logo Small Afgelopen maandag is de nieuwe Gault Millau gids verschenen en zijn er verschillende prijzen uitgereikt aan uitblinkers binnen de Nederlandse gastronomie.

Tijdens deze avond was er ook aandacht voor een andere winnaar! Onze Malibràn Cinquegrammi is in de schijnwerpers gezet; alle gasten van deze avond zijn feestelijk ontvangen met een glas van deze mousserende wijn van het jaar.

U kunt verschillende foto's bekijken van deze feestelijke avond op onze Facebook pagina of lees al het nieuws rondom stijgers en dalers en de awards op de website van Misset Horeca.

Voor iedereen met een vermelding in de Gault Millau gids: gefeliciteerd!

Col Image 1 Col Image 2 Col Image 3
Kaasconferentie van Bourgondisch Lifestyle Terugblik Winterproeverij Fine Food Professional 2012
Aanstaande maandag organiseert Bourgondisch Lifestyle, de meest toonaangevende kaasspecialist voor de horeca, de jaarlijkse kaasconferentie.
Het thema is 'terug naar de natuur.' Het doel van deze dag is om u te inspireren op het gastronomische vlak van: kaas, wijn, groente, fruit en delicatessen. Ook wij zullen aanwezig zijn om te laten zien hoe goed kaas en bubbels kunnen combineren.
Meedoen? Reageer op deze e-mail!
Lees meer..
Kasteel de Wittenburg in Wassenaar was op 21 en 22 oktober de sfeervolle setting voor de Winterproeverij van Perswijn. De eerste editie van deze proeverij was met ruim 650 bezoekers op zondag, 250 bezoekers op maandag en uitverkochte masterclasses op beide dagen een groot succes. Bekijk onze foto's of lees meer op de website van Perswijn.
Lees meer..
Na het voor ons succesvolle Proefschrift Concours stond de dag erna in het teken van 'Fine Food.' Op deze dag hebben we samen met Bourgondisch Lifestyle masterclass kaas-mousserend gegeven waar we veel positieve reacties op hebben gehad! Nieuwsgierig naar deze combinaties? Kom dan maandag naar de kaasconferentie!
Lees meer..

Volg ons via Twitter en Facebook: Twitter Twitter
Is deze e-mail niet goed leesbaar? {tag_viewinbrowser}
U ontvangt deze nieuwsbrief van Bubbles by Bruud. Nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? {tag_unsubscribe}.