Nieuwsbrief #8: Trentodoc Metodo Classico en ander nieuws


13-May-2013

Trentodoc Metodo Classico en ander nieuws #08
Bubbles by Bruud, importeurs van mousserende wijnen Al in 1902 is het idee opgevat om mousserende wijnen op de klassieke methode te gaan maken in de heuvels van Trentino vanwege de bodem en het klimaat. Trentodoc was de eerste DOC voor mousserende wijnen in Italië en deze lange traditie zorgt ervoor dat er hoogstaande mousserende wijnen te vinden zijn in deze regio.

Wij hebben in deze regio het grootste deel van de producenten bezocht en zijn na een serie selectieproeverijen tot een samenwerking met twee huizen gekomen: Bellaveder en Opera.

Bellaveder is een kleine, biologische producent die zeer gericht aan de slag is gegaan met Trentodoc met twee Riserva wijnen. Lees hier meer over Bellaveder.

Opera is een jong bedrijf uit Valdicembra; dit specifieke, hooggelegen deel van de Trentino vallei geeft de wijnen van Opera een fris karakter met tegelijkertijd diepgang. Lees hier meer over Opera.

Nieuwsgierig naar onze aanwinsten uit Trentino? Reageer op deze mail of bel ons op 010-7070757 voor een afspraak.
Liever zelf proeven? Vraag dan voordelig een proefdoos Trentodoc aan.

Col Image 1 Col Image 2 Col Image 3
Restaurant Fred (*, GM 16) werkt met Franciacorta Vlasbloemeken (*, GM 14) kiest voor Bubbles by Bruud De Proefkrant over vier van onze wijnen
Restaurant Fred staat naast de klassieke maar innovatie keuken van Fred Mustert, bekend om de aperitiefwagen die elke gast van Fred een uitgebreide keus geeft in mousserende wijnen.
Aan die aperitiefwagen zijn nu ook twee pareltjes van Cascina San Pietro en Elisabetta Abrami toegevoegd.
Lees meer..
In Zeeuws-Vlaanderen, op de grens met België ligt restaurant 't Vlasbloemeken. In 2011 beloond met een Michelinster. Al het lekkers van zee, vee en veld is het motto van dit mooie restaurant wat nu heeft gekozen voor Malibràn Ruio Prosecco DOCG Brut als huisaperitief.
Lees meer..
In de eerste editie van 2013 van De Proefkrant zijn vier van onze bubbels onder de loep genomen. Vooral de Malibràn Prosecco Sottoriva col fondo en de Bellaveder Trentodoc Riserva Nature gooide hoge ogen.
Lees meer..

Volg ons via Twitter en Facebook: Twitter Twitter
Is deze e-mail niet goed leesbaar? {tag_viewinbrowser}
U ontvangt deze nieuwsbrief van Bubbles by Bruud. Nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? {tag_unsubscribe}.
BRUUD OP TWITTER

BRUUD OP FACEBOOK

Copyright Bubbles by Bruud - Bruud Ltd.

Import van mousserende wijnen