Ontmoet Bubbles by Bruud tijdens Folie Culinaire!


03-Oct-2013

Van maandag 7 t/m woensdag 9 oktober 2013 is het MECC in Maastricht de internationale ontmoetingsplaats voor de professionele gastronomie. Folie Culinaire vindt tegelijkertijd plaats met BBB Maastricht en de naam betekent letterlijk 'Culinaire gekte'. Meer informatie over Folie Culinaire vindt u op de website van Folie Culinaire.

De drie beursdagen zijn gevuld met demonstraties en presentaties van internationale sterrenchefs. Hier draait alles om culinair genieten, beleven, zien, leren, ervaren, ruiken en proeven. De toegang voor Folie Culinaire is strikt voorbehouden aan vakbezoekers. Naast dit spectaculaire programma willen wij u natuurlijk van harte uitnodigen om kennis te maken met ons gehele assortiment mousserende wijnen! Met onder andere drie winnaars van het 25e Proefschrift Concours en de enige Italiaanse bubbels die voor de Jaargids Wijn 2013 zijn geselecteerd.

Nieuwsgierig? Bezoek stand EF11 op 7, 8 of 9 oktober. Nog geen kaarten? Stuur een mail naar info [at] bubblesbybruud.nl.

Wij verwelkomen u graag op stand EF 11!

Folie Culinaire line-up
BRUUD OP TWITTER

BRUUD OP FACEBOOK

Copyright Bubbles by Bruud - Bruud Ltd.

Import van mousserende wijnen