Nieuwsbrief #9: Proef onze finalewijnen tijdens het Nederlands Wine and Food festival


13-May-2013

Proef onze finalewijnen tijdens het Nederlands Wine & Food festival #09
Bubbles by Bruud, importeurs van mousserende wijnen Om mousserende wijnen de aandacht te geven die ze verdienen, heeft the Wine and Food Association besloten om met ingang van dit jaar mousserende wijnen een eigen plek te geven en in te delen bij het eerste deel van Proefschrift Wijnconcours.

Tijdens het 25e Proefschrift Wijnconcours zullen er dan ook mousserende wijnen in meer verschillende prijsklassen aan bod komen. De geselecteerde bubbels zullen – naast finalisten binnen rosé en de Open-wijncompetitie – as. maandag tijdens het Nederlands Wine & Food Festival te proeven zijn in het NH Barbizon Palace te Amsterdam.

Bubbles by Bruud is op deze dag ruim vertegenwoordigd met negen van de zeventig geselecteerde mousserende wijnen! Een aantal om trots op te zijn, zeker gezien de strenge selectie waardoor 84% van alle inzendingen is afgevallen.

Natuurlijk wilt u een eigen mening kunnen vormen over de geselecteerde wijnen. We nodigen u dan ook van harte uit om as. maandag de verschillende finalewijnen te proeven tijdens het Nederlands Wine & Food Festival.
Registreer direct hier. Er zijn zo’n 60 rosés en 70 mousserende wijnen te proeven!

Col Image 1 Col Image 2 Col Image 3
Proef finale-Prosecco Proef finale-Franciacorta Proef finale-Trentodoc
Dat prosecco zoveel meer kan zijn dan een goedkoop alternatief voor champagne, is inmiddels algemeen bekend.

Proef bij ons vier geselecteerde top-prosecco's en overtuig uzelf.
Lees meer..
Steeds meer mensen ontdekken het potentieel van franciacorta: hét Italiaanse antwoord op champagne en de strengste 'metodo classico' appellatie van de wereld.
Maandag kunt u drie geselecteerde franciacorta’s proeven bij Bruud.
Lees meer..
Trentodoc staat voor mousserende wijnen uit Trentino die op grote hoogte worden geproduceerd, aan de voet van de Dolomieten.
Onze twee nieuwe huizen uit Trentodoc laten meteen van zich horen en ook die proeft u dus tijdens het Wine & Food Festival.
Lees meer..

Volg ons via Twitter en Facebook: Twitter Twitter
Is deze e-mail niet goed leesbaar? {tag_viewinbrowser}
U ontvangt deze nieuwsbrief van Bubbles by Bruud. Nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? {tag_unsubscribe}.
BRUUD OP TWITTER

BRUUD OP FACEBOOK

Copyright Bubbles by Bruud - Bruud Ltd.

Import van mousserende wijnen