Twee keer prijs tijdens 26e Proefschrift Concours


02-Jun-2014

Afgelopen maandag 2 juni vond in restaurant Noble te 's Hertogenbosch de uitreiking plaats van de oorkondes voor beste rosé, mousserende wijn en champagne van het jaar. Bij Noble konden zowel de winnende wijnen als de runners-up geproefd worden. In deze selectie waren vier van onze moussende wijnen opgenomen.

De Grand Jury heeft twee van onze mousserende wijnen bekroond met de titel 'Wijn van het Jaar'! Serre Cuvée Valgrès ging met de eer strijken in de categorie witte mousserende wijn met een beperkte verkrijgbaarheid.

Elisabetta Abrami Franciacorta Rosé Brut werd verkozen tot winnaar in de categorie rosé mousserende wijn van het jaar. Voor beide wijnen het tweede jaar op rij als winnaars!

De verkiezing van de rosés, mousserende wijnen en champagnes maakt deel uit van het 26e Proefschrift Wijnconcours, een initiatief van The Wine & Food Association. Directeur Jan van Lissum gaf aan hoe de inzending de situatie voor deze wijnen op de Nederlandse markt benadrukt: een afname van de aandacht voor rosé en een stijgende populariteit van mousserende wijnen. De winnende wijnen onderscheiden zich in diversiteit, typiciteit en een voorbeeldige prijs-kwaliteitverhouding.

winnaars
BRUUD OP TWITTER

BRUUD OP FACEBOOK

Copyright Bubbles by Bruud - Bruud Ltd.

Import van mousserende wijnen